Voorbeeld:


Met Bizzflow kunt u al uw accounts en server makkelijk met elkaar integreren om zo makkelijk en overal bij uw data te kunnen.
 

Back-office systemen

Back-office systemen ondersteunen interne bedrijfsprocessen en zijn daarmee een belangrijk onderdeel van het succes van een organisatie. Het aanbrengen van een software koppeling tussen deze systemen zorgt niet alleen voor een optimalisering van deze bedrijfsprocessen, maar levert ook erg interessante data op voor een organisatie. Deze data staat aan de basis van een succesvollere organisatie. Voorbeelden van back-office systemen waarvoor Bizzflow software koppelingen uitvoert zijn:
SFTP

(S)FTP Server

(S)FTP staat voor (Secure) File Transfer Protocol. Dit protocol maakt het mogelijk om (versleuteld) bestanden uit te kunnen wisselen tussen een computer en een server. Bij het uitwisselen van deze bestanden komen enorm veel data vrij. Deze data geeft een organisatie inzicht in het (technisch) optimaliseren van een organisatie. Bizzflow maakt het voor organisaties mogelijk om deze data inzichtelijk te maken door het integreren van een software koppeling.
Microsoft-sharepoint

Microsoft SharePoint

SharePoint is een platform dat als een raamwerk dient voor het opzetten van een punt voor informatie-uitwisseling en online samenwerking binnen een groep, bedrijf of organisatie. Een belangrijk concept daarbij zijn de bibliotheken waarin documenten kunnen worden opgeslagen. De opgeslagen documenten kunnen verrijkt worden met metadata die aan een document zijn gekoppeld en bibliotheken kunnen versiebeheer hebben.
E-mail-Server

E-mail Server

Een mailserver is een server die verantwoordelijk is voor het verwerken van e-mail. Een andere, meer technische benaming voor een mailserver is Mail Transfer Agent (MTA). De term MTA wordt niet alleen voor internetmail gebruikt maar ook voor andere mailprotocollen.