Voorbeeld:


U kunt met Bizzflow al uw financiële data, zoals betalingen en boekingen, moeiteloos integreren in al uw andere software. Zo wint u meer tijd binnen uw bedrijfsproces
 

Payment providers

Een payment provider zorgt voor een succesvolle afhandeling van een online transactie. Een essentieel onderdeel voor zowel een organisatie als voor een klant. Bizzflow is een belangrijke speler in het optimaliseren van dit online betalingsproces middels een software koppeling en legt daarbij altijd de nadruk op informatiebeveiliging. Payment providers waarbij Bizzflow een software koppeling aanbrengt zijn:
mollie

Mollie

Mollie ondersteunt organisaties in het verwerken van hun online betaalverkeer. Doordat het aantal online transacties met de jaren enorm is gestegen, en zal blijven stijgen, is het belangrijk om dit proces efficiënt in te richten. Middels een software koppeling van Bizzflow ontstaat er een nauwe integratie tussen jouw e-commerce oplossing en Mollie. Deze koppeling geeft daarmee toegang tot een breed pakket aan betaalmethodes.
rabobank

Rabobank

Rabobank biedt met haar Omnikassa online betaaloplossingen niet alleen voor kleine en startende ondernemers, maar aan grotere gevestigde internationaal opererende bedrijven. De Omnikassa biedt iDEAL, Visa, MasterCard, Maestro, Minitix, incasso, machtiging en rembours. Het pakket biedt de mogelijkheid om betalingen terug te boeken en een koppeling met je voorraad en financiële administratie.
abn-amro

ABN AMRO

Met het ABN AMRO Webshoppakket accepteert u via een online kassa uw online betalingen voor uw webshop. Dit heet de EMS e-Commerce Gateway. U kunt zelf kiezen welke betaalmethoden u wilt accepteren Denk hierbij aan mogelijkheden zoals iDEAL, creditcards en/of Paypal. Dit doet u via 1 contract met de geavanceerde betaaloplossingen van onze partner European Merchant Services.
ING

ING Bank

De ING Bank is één van de Payment Service Providers die haar zakelijke klant graag gebruik laat maken van de plug-ins en scripts van iDEAL Checkout. De software biedt met twee aansluitvormen op iDEAL de mogelijkheid om uitsluitend en rechtstreeks iDEAL-betalingen te ontvangen. Ook heb je de mogelijkheid om, naast succesvolle iDEAL-transacties, succesvolle transacties van enkele andere belangrijke betaalmethoden in één totaalbedrag te ontvangen.