Social media

Social media is software die zowel voor particulieren als voor organisaties erg waardevol is. Voor een organisatie kan een social media-platform gebruikt worden voor communicatie, marketing en branding. Doordat social media een nieuwe op zichzelf staande online wereld is, betekent dit tevens dat er veel activiteiten in deze wereld plaatsvinden. En waar activiteiten plaatsvinden, komt data vrij.

Een software koppeling van Bizzflow maakt het voor organisaties mogelijk om deze data inzichtelijk te maken. Dit zorgt ervoor dat de communicatie, marketing en branding die op social media plaatsvindt naar een hoger level getild kan worden. Bizzflow brengt software koppelingen aan voor de volgende social media-plaformen:
linkedin

LinkedIn

LinkedIn stelt werknemers en organisaties in staat om zich online te presenteren en te netwerken. LinkedIn is bovendien het grootste zakelijke social medium ter wereld. Doordat het een zeer groot platform betreft, is het belangrijk dat het voor een organisatie duidelijk is op welk segment te richten. Een software koppeling van Bizzflow geeft hier inzicht in en maakt het duidelijk voor een organisatie waar de winst te behalen valt.
instagram

Instagram

Instagram is een website en gratis mobiele app waar men digitale foto's en video's met een speelduur tot 60 seconden uit te wisselen. De foto's en video's kunnen digitaal gefilterd worden en uitgewisseld op sociaalnetwerksites, zoals die van Instagram zelf.
pinterest

Pinterest

Pinterest functioneert als digitaal prikbord. De gebruiker kan over het hele web afbeeldingen pinnen en vervolgens op een van de aangemaakte 'borden' bewaren om later te proberen of te kopen.
twitter

Twitter

Twitter is een gratis internetdienst waarmee door gebruikers korte berichtjes van maximaal 280 tekens gepubliceerd kunnen worden. Het is een sociaalnetwerksite waarbij mensen op elkaar kunnen reageren en elkaar kunnen volgen.
facebook

Facebook

Facebook (voorheen Thefacebook) is een online sociaalnetwerksite en een gelijknamige bedrijf waarvan het hoofdkantoor staat in Menlo Park, Californië, Verenigde Staten. Gebruikers kunnen na registratie een persoonlijk profiel aanmaken, vrienden (contacten) toevoegen, berichten versturen, statussen plaatsen, foto's posten, video's delen en notificaties krijgen van "vrienden" die hun profiel updaten. Ook kunnen gebruikers lid worden van verschillende groepen en hun "vrienden" indelen in groepen, zoals "Vrienden van het werk" of "Goede vrienden".