Cloud koppelingen

Een cloud oplossing zorgt voor opslag, inzage en aanpassing van gegevens op ieder moment en elke locatie. Dat cloud oplossingen, wegens diverse redenen, steeds vaker binnen organisaties gebruikt worden, zorgt ervoor dat Bizzflow tevens steeds vaker een software koppeling met dit soort type software aanbrengt. Een selectie van deze soorten software zijn:
azure

Microsoft Azure

Microsoft Azure Platform is een cloud computing-platform dat organisaties in verscheidene branches in staat stelt om applicaties en diensten volledig online te gebruiken. Juist bij een hybride situatie (zowel onpremise als in de cloud) zijn software koppelingen onmisbaar, bijvoorbeeld om verschillende omgevingen 'in sync' te houden.
google-cloud

Google cloud

Google Cloud Platform, aangeboden door Google, is een pakket cloudcomputingservices die op dezelfde infrastructuur draaien die Google intern gebruikt voor zijn eindgebruikersproducten, zoals Google Search en YouTube. Een software koppeling is nodig voor een nauwe integratie tussen de eigen bedrijfssoftware en diensten, zoals bijvoorbeeld e-mail, van Google Cloud.
AWS

Amazon Web Services

Amazon Web Services (AWS) is de wereld's meest uitgebreide en wijd geaccepteerde cloud platform. Miljoenen gebruikers, waaronder snelgroeiende startups, grote bedrijven en multinationals, overheden en gemeenten leggen hun vertrouwen in AWS om hun werkomgeving vorm te geven.

AWS zorgt voor meer bewegingsruimte en heeft lage kosten. Organisaties kunnen complexe taken, zoals kunstmatige intelligentie, integreren in bestaande bedrijfsprocessen. In dit proces spelen software koppelingen een belangrijke rol.