Route en map-providers

Route en map is een term die wellicht niet erg bekend in de oren klinkt, maar toch maken veel mensen gebruik van route en map-providers. Een route en map-provider, zoals Google Maps, maakt het mogelijk om op een efficiënte manier routes te plannen, te volgen en op een bepaalde locatie aan te komen. Deze software wordt tevens veel gebruikt door organisaties omdat er in organisaties veel gereisd wordt, zowel door mensen als door goederen of diensten.

Bij het gebruik van een route en map-provider komt veel data vrij. Een software koppeling van Bizzflow stelt een organisatie in staat om deze data intern te gebruiken om de bedrijfsprocessen enorm te optimaliseren. Bizzflow doet dit onder andere voor de volgende route en map-providers:
googlemaps

Google maps

Google Maps, voorheen Google Local, is een online kaartendienst van Google waarmee geografische locaties opgezocht kunnen worden. Het is mogelijk om plaatsen zoals dorpen, gemeenten, steden en landen op te zoeken. De dienst interpreteert wat- en waar-zoekwoorden om gepaste zoekresultaten te tonen. Ook bedrijven en winkels kunnen opgezocht worden op geografische locatie. Google Maps toont hierbij aanvullende informatie, zoals de website, het telefoonnummer en het adres.
openstreetmap

OpenStreetMap

OpenStreetMap (OSM) is een project met als doel om vrij beschikbare en bewerkbare geografische gegevens te verzamelen, zodat uit deze gegevens landkaarten en andere services kunnen gemaakt worden. Het is voor iedereen toegankelijk en wordt voornamelijk door vrijwilligers geüpdatet.