Partners

Organisaties begrijpen steeds beter hoe belangrijk het is om verschillende bedrijfsprocessen optimaal te automatiseren. Dit kan gelukkig ook, want voor elk proces is heel vaak wel een specialistische standaard software oplossing beschikbaar. Veel ICT-bedrijven hebben zich gespecialiseerd in één of meer bedrijfsprocessen.

Organisaties weten ook dat het nog veel belangrijker is om de informatiestroom tussen de verschillende bedrijfsprocessen te optimaliseren om onderscheidend voordeel te bereiken in de markt. Daarom moeten wij als ICT-leverancier er bijna altijd voor zorgen dat, als de klant onze applicatie gaat implementeren, deze ook geïntegreerd wordt met andere reeds in gebruik zijnde applicaties.

Een software koppeling met een ander pakket wordt door de klant vaak als risicovol ervaren en onze partners als pakketleverancier zitten ook niet te wachten op de vertraging die integraties vaak opleveren. Een integratie maken is vaak onvoorspelbaar qua doorlooptijd en investering. Daarnaast leidt het af van de eigen corebusiness. Hoe eerder de nieuwe klant volledig gebruik maakt van onze applicatie, hoe eerder ook de inkomsten gaan lopen en de klant als tevreden referent kan dienen voor nieuwe klanten.

Bizzflow is gespecialiseerd in het maken van software integraties. Wij doen dit immers al meer dan 10 jaar. Bizzflow doet dit op basis van het door ons zelfontwikkelde integratieplatform dat beschikbaar is in de cloud, onze op best practises gebaseerde methodiek en met onze integratie experts. Wij nemen graag voor onze partners de integratie vraagstukken uit handen. Door onze lange ervaring kunnen wij zorgen voor een snelle realisatie tegen een aantrekkelijke investering.

Dit heeft voor onze partners vele voordelen, zoals:

  • Focus op de eigen unieke oplossing of dienst
  • Zekerheid dat de integraties voorspelbaar zijn qua investering en tijd
  • Zekerheid dat de integraties voorspelbaar zijn qua onderhoud
Doordat er voor de oplossing van de partner standaardintegraties beschikbaar komen, wordt de oplossing aantrekkelijker voor klanten omdat de oplossing eenvoudig te integreren is met mogelijk al in gebruik zijnde applicaties. Deze kunnen dan worden gezien als extra modules welke extra marge opleveren.

Doordat alle integraties op een uniforme manier worden gerealiseerd kunnen wij met betrekking tot de kosten efficiënt het beheer doen en is toekomstig onderhoud gegarandeerd, omdat de koppeling niet is gerealiseerd door één persoon in het verleden die nu niet meer werkzaam is bij de organisatie.

Ons succes in het realiseren van (technische) software-koppelingen is niet onopgemerkt gebleven in de markt. Verschillende softwareleveranciers hebben aan Bizzflow gevraagd of onze ervaringen en techniek ook ingezet kan worden voor hun klanten. Natuurlijk kunnen we dit. Graag zelfs!

Dit zijn een aantal voorbeelden van partners waar wij mee samenwerken:

Symagic

Symagic weet als geen ander hoe je belangrijk het is om een goede planning te hebben. Zij weten de wensen van de medewerkers te combineren met effectief werken en de eisen van de klant. Hierdoor ontstaat er ongekende evenwicht binnen het bedrijfsproces, waardoor klanten hun aandacht kunnen richten op belangrijke primaire bedrijfsprocessen. Toen Symagic bij ons kwam met een aantal koppelingsvraagstukken, kon Bizzflow hun voorzien van een gestroomlijnde bedrijfsproces. Door met ons samen te werken is er binnen de workflow van Symagic een gezonde balans ontstaan, waardoor de productiviteit en werkplezier is gestegen.


Bekijk meer

Salesfeed

SalesFeed helpt klanten om op de hoogte te blijven van de kwaliteit en kwantiteit van het verkeer op je website. SalesFeed geeft een constante en gedetailleerde overzicht van het aantal bezoekers en van de kwaliteit van die bezoekers. Bizzflow maakt het voor SalesFeed mogelijk om koppelingen te maken met verschillende soorten bedrijfssoftware.


Bekijk meer

CRM Excellence

CRM Exellence is een naam in het CRM-segment, een naam waar veel bedrijven gebruik van hebben gemaakt. CRM Exellence levert advies en ondersteuning voor al uw CRM vraagstukken. Door samen te werken met Bizzflow, weet CRM Exellence klanten nog steeds voorzien van innovatieve verbeteringen. Als geen andere herkent CRM Exellence het belang van goede softwarekoppelingen.


Bekijk meer

Fueld

Fueld weet communicatie- en marketingvraagstukken van hun klanten niet alleen op te lossen, maar ook tilt Fueld de (online)identiteit van hun klanten naar een hoger niveau. Fueld weet duidelijk en effectief hun klanten te adviseren en bij te staan. Bizzflow helpt Fueld bij bijvoorbeeld het verbinden van de marketing automation met bestaande bedrijfssystemen.


Bekijk meer

Bend CRM

Een andere bekende naam in het CRM-landschap is Bend CRM. Als geen ander waar een CRM-applicatie aan moet voldoen om het beste rendement voor hun klanten te behalen. Bend CRM richt zich graag op hun corebusiness. Daarom hebben zij ons gevraagd om de technische kant van de koppelingen voor hen te realiseren.


Bekijk meer

Partner worden?

Zoals men kan zien weten bovenstaande organisaties al lang welke voordelen Bizzflow met zich meebrengt. Bent u inmiddels overtuigd van Bizzflow en wilt u, net als onze partners, deel uitmaken van onze verdere ontwikkeling? Neem dan contact op met ons zodat wij kunnen kijken hoe wij onze ervaring en techniek het beste voor u kunnen inzetten.


Neem contact op