Hoe zorg je dat bedrijfsprocessen zo vloeiend mogelijk verlopen? Hoe verbind jij je data uit verschillende software? Wij kwamen in verschillende projecten van onze klanten, geregeld in aanraking met dit soort koppelingsvraagstukken. Verbondenheid tussen applicaties was zeldzaam of niet bestaand, wat er voor zorgde dat men extra handelingen moest verrichten om werkzaamheden af te ronden. Jammer eigenlijk, want wat zou het opleveren als het allemaal wel verbonden zou zijn?Dit is voor ons aanleiding geweest om 10 jaar geleden te beginnen met iets heel bijzonders. Namelijk het ontwikkelen van een software platform waarmee je op een eenvoudige manier koppelingen kunt maken tussen verschillende applicaties. Zie ons integratieplatform als een hele bijzondere blokkendoos die ontwikkeld is door deskundige mensen op basis van de laatste technieken.

Wat deze blokkendoos nu zo bijzonder maakt, is dat we slimme blokken hebben gemaakt waarmee we verschillende veel voorkomende koppelingsproblemen met welbekende bedrijfssoftware op kunnen lossen. Bij deze koppelingsproblemen kun je denken aan het eenvoudig omzetten van gegevens van het ene naar het andere formaat. Ook hebben wij blokken ontwikkeld waarmee wij op vaste tijdstippen specifieke processen kunnen starten.

Dus deze slimme blokken geven ons het gereedschap in handen om gewenste koppelingen op een snelle en betrouwbare manier voor u kunnen realiseren. Zullen we kijken hoe ons integratieplatform uw koppelingsvraagstuk kan oplossen?