Voorbeeld:


Combineer uw e-mailingmarketing software met Bizzflow om zo makkelijker en overzichtelijker uw campagnes vorm te geven.
 

E-mail marketing

E-mail marketing stelt een organisatie in staat om op een persoonlijke, geautomatiseerde en gerichte manier met mensen in contact te treden. Daardoor komt er bij e-mail marketing ook veel interessante data vrij. Data die inzicht geeft in diensten, producten en (toekomstige) klanten. Bizzflow is in staat om deze data inzichtelijk te maken middels een software koppeling. Het aanbrengen van deze koppelingen doet Bizzflow voor bijvoorbeeld de volgende e-mail marketing-software:
mailplus

MailPlus

Met MailPlus maak je snel en gemakkelijk professionele e-mailings, direct mail, sms-berichten en webpagina's. Een compleet, gebruiksvriendelijk en betrouwbare applicatie voor jouw communicatie via verschillende kanalen. Beschikbaar in een basisversie dat uitbreidbaar is tot multi channel marketing automation. Dit maakt MailPlus tot de keuze van vele professionals.
mailchimp

MailChimp

MailChimp is een veelgebruikt platform voor e-mailmarketing. Voor veel organisaties is e-mailmarketing een efficiënte en profitabele manier om te communiceren met een doelgroep. Tijdens dit proces komt ontzettend veel interessante data vrij die een organisatie nog beter inzicht geeft in de behoefte van de doelgroep. Bizzflow maakt het door middel van een software koppeling mogelijk om hier effectief inzicht in te krijgen, waardoor het resultaat van e-mailmarketing toeneemt.