Voorbeeld:


Combineer met Bizzflow makkelijk uw planning met al uw data. Denk hierbij aan het integreren van e-maildata met betalingsdata in uw planning.
 

Resource management software

Resource management-software laat de (samen)werking van menselijke processen in organisaties succesvol verlopen. Deze software is daardoor de kern van een gestructureerd intern arbeidsproces. Bizzflow stelt organisaties in staat om dit proces te optimaliseren, en daardoor organisaties naar een hoger platform te tillen, door middel van een software koppeling. Resource management-software waarvoor Bizzflow een software koppeling aanbrengt zijn onder andere:
symagic

Symagic

Symagic levert social software voor workforce management. De software van Symagic maakt het voor een gehele organisatie mogelijk om samen de perfecte personeelsplanning te creëren. De perfecte personeelsplanning komt voort uit een perfecte forecasting en deze is gebaseerd op data. Deze data is voor een organisatie daardoor enorm waardevol om inzicht in te krijgen. Bizzflow maakt dit mogelijk door middel van een software koppeling.
salesforce

Salesforce

Salesforce.com is bedrijfssoftware wat gericht is op klantenrelaties, dit op basis van cloud computing. Van callcentersoftware tot selfservice-portals, met deze serviceoplossingen verbetert men zijn klantenservice met proactieve, intuïtievere en flexibelere ondersteuning die gericht is op de behoeften van de klant.
postNL

PostNL

PostNL is een Nederlands postbedrijf met dochterbedrijven in België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg en Italië. PostNL is door de Nederlandse rijksoverheid aangewezen als bedrijf dat is belast met het uitvoeren van de universele postdienst (UPD).
dpd

DPD

DPDgroup, oorspronkelijk Deutscher Paketdienst, is een internationaal franchisenetwerk van pakketvervoerders. DPD vervoert jaarlijks ongeveer 1,3 miljard pakketten naar wereldwijde bestemmingen.
dhl

DHL

DHL is een internationale dochteronderneming van Deutsche Post DHL. Oorspronkelijk was DHL Express vooral actief als internationale koeriersbedrijf voor de verzending van pakketten en brieven, later kwam daar contractlogistiek bij.