Als organisatie wil je graag dat het bedrijfsproces zo vloeiend mogelijk verloopt. Hoe beter je afdelingen, data en middelen met elkaar verbonden zijn, hoe beter je businessflow.

Hierbij kunnen wij je organisatie ondersteunen, door samen met jou te kijken naar jullie integratievraagstukken. Wij inventariseren met jou wat de beste oplossing is voor het vraagstuk en je organisatie. Na de inventarisatie zullen wij met jouw input deze oplossingen voor je bedrijf realiseren. Mocht je na de realisatie van nog behoefte hebben aan onderhoud en ondersteuning? Dan kan je natuurlijk ook bij ons terecht.

icon_1

Inventarisatie koppelingsvraagstuk


Binnen elke organisatie worden er verschillende soorten software gebruikt. Wij noemen dit een gefragmenteerd IT-landschap. De uitdaging hierbij is het naadloos samen laten werken van al deze verschillende softwarepakketten. Precies daar heb je (onze) expertise voor nodig!

Bizzflow helpt namelijk organisaties om hun data slimmer te benutten. Dit geeft winst op verschillende manieren, zoals voorkomen van onnodig overtypen van gegevens, altijd de beschikking hebben over realtime management informatie maar ook de ondersteuning van primaire bedrijfsprocessen.

Herkenbaar? Wij helpen u graag om meer waarde uit uw bedrijfsgegevens te halen, door deskundig advies te geven over de inzet van slimme softwarekoppelingen.
 
 
 
 
 
 
 
icon_2

Technisch oplossen van de benodigde koppelingen


Nu we vast hebben gesteld waar de waarde voor uw organisatie te halen valt, gaan we over tot het realiseren van de best mogelijke oplossing. Dit doen we graag op een gestructureerde manier en daarom hebben wij een methodiek ontwikkeld. Dit combineren we met een in huis ontwikkelde techniek.

Deze methodiek hebben onze mensen ontwikkeld om het integratieproces, die van nature complex is, te stroomlijnen. Door deze methodiek te hanteren worden onze werkzaamheden overzichtelijk en voorspelbaar. Wij hebben gemerkt dat onze opdrachtgevers dit een fijne manier werken vinden, voornamelijk omdat het alles voorspelbaar houdt. Daarnaast helpt het om de doorlooptijd te verkorten.

Juist deze bijzondere combinatie tussen mensen, methodiek en techniek zorgt er voor dat wij al een groot aantal organisaties hebben voorzien van goed werkende software koppeling.
icon_3

Beheer en onderhoud


Nadat we de softwarekoppeling hebben gerealiseerd, breekt een andere belangrijke fase aan. Namelijk nadat de koppeling is gerealiseerd, moeten we zorgen dat deze goed blijft functioneren. Wij noemen dit beheer en onderhoud.

Vrijwel altijd zie je dat wanner deze koppelingen éénmaal draaien, ze een fundamentele rol gaan spelen binnen verschillende bedrijfsprocessen. Daarom is het cruciaal dat deze koppelingen altijd goed moeten blijven functioneren. Ook het adequaat inspelen op veranderingen in uw softwarelandschap is van groot belang. Immers dit heeft invloed op de juiste werking van de softwarekoppeling. Onze specialisten nemen die zorg graag van u over.

Dat wij hier succesvol in zijn, blijkt wel uit het feit dat er koppelingen zijn die al meer dan 8 jaar ongestoord hun werk goed doen. Daar zijn wij best een beetje trots op!