Voorbeeld:


Stel uw wilt uw gehele administratie automatiseren, dit kunt u doen met met onderstaande genoemde softwarepakketten. Al uw data wordt dan automatische vergaard en waar nodig gebruikt. Met Bizzflow kunt u de data van de software overhevelen naar een ieder ander gewenste applicatie. Dit scheelt u enorm veel tijd met het overtypen of overbrengen van data.
 

Boekhoudpakketten / ERP koppelingen

ERP-software (Enterprise Resource Planning) zorgt voor een zo goed als volledige automatisering van verscheidene bedrijfsprocessen. Hierdoor is het uitvoeren van een ERP-koppeling niet alleen een grote uitdaging, maar ook een proces dat enorm interessante data oplevert en daarmee tevens veel toevoegt aan een organisatie. ERP-software waar Bizzflow een software koppeling voor aanbrengt zijn onder andere:
Accountview

Accountview

AccountView is een boekhoudpakket dat de financiële kern is van vele organisaties. Daarnaast valt het pakket goed te koppelen met verscheidene externe software. Een software koppeling zou hier kunnen helpen om een bestaand proces te verbeteren. Bijvoorbeeld om bestellingen, vanuit een webshop, geautomatiseerd in AccountView te plaatsen.
Unit4

Unit4

Unit4 Bedrijfssoftware is software voor administratieve doeleindes voor o.a. accountants, ondernemers en financiële intermediairs. Sinds het begin van de jaren tachtig heeft Unit4 zich gespecialiseerd in software voor organisaties waarin vooral mensen centraal staan. Het handmatig verplaatsen van bedrijfsdocumenten vanuit een onpremise situatie naar Unit4 is erg arbeidsintensief. Een software koppeling kan dit proces automatiseren waardoor een organisatie productiever wordt.
sage

Sage

Sage is een sociale en mobile technologie die de gebruiker voorziet van directe live informatie, zo dat de gebruiker overal te wereld snelle, onderbouwde beslissingen kan maken. Alles is overal en altijd beschikbaar zowel via cloud als op locatie. Deze mobiliteit geeft de organisatie ongekende vrijheid.

Door middel van een software koppeling verzorg je een nauwe integratie tussen Sage en bestaande (deels) geautomatiseerde bestaande interne bedrijfsprocessen, om bijvoorbeeld de efficiëntie te verbeteren.
SAP

SAP

SAP is software die organisaties helpt om complexiteit aan te kunnen, nieuwe kansen te creëren en de concurrenten voor te blijven. SAP helpt kleine, middelgrote en grote bedrijven met het stroomlijnen van hun bedrijfsvoering. De software van SAP stellen organisaties in staat hun efficiëntie te verbeteren binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. Een naadloze integratie met, of een eenvoudige overstap naar, SAP is mogelijk door de inzet van opmaat gemaakte software koppelingen die veel werk uit handen neemt.
Microsoft-dynamics

Microsoft Dynamics

De Enterprise Resource Planning- (ERP) en Customer Relationship Management (CRM)-applicaties van Microsoft Dynamics worden geleverd via een netwerk van implementatiepartners die gespecialiseerde diensten bieden voor een bepaalde branche of markt. Via de software koppelingen van Bizzflow kunnen klant-, verkoop- en bedrijfsgegevens uit verschillende bronnen samengebracht worden in Microsoft Dynamics.
afas

AFAS Software

AFAS Software ontwikkelt innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt, zoals ERP-software. Als bedrijf wil je bezig zijn met je product of dienstverlening, niet met de administratieve processen die daarbij horen. Daar helpt de software van AFAS je bij. Door slimme automatisering zorg je er voor dat bedrijfsprocessen vereenvoudigd worden of zelfs verdwijnen.

Geautomatiseerde data die onmisbaar is, voor bijvoorbeeld de salarisverwerking, kan door een software koppeling verzameld (bijvoorbeeld vanuit workforce management software) en opgeslagen worden via de AFAS API.
exact

Exact

De brede portfolio bedrijfssoftware van Exact helpt met het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Naast financiële producten biedt Exact (sector)specifieke oplossingen voor onder andere accountants, productiebedrijven, groothandels en dienstverleners. Een software koppeling van Bizzflow maakt het mogelijk om bijvoorbeeld arbeidsintensieve werkzaamheden (het overzetten van gegevens van het ene systeem naar het andere) geheel geautomatiseerd en foutloos te laten gebeuren.